Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Una vintena de persones participen en una xerrada sobre primers auxilis

2016-03-31 xerrada primers auxilisUna vintena de persones van participar en la segona part de la xerrada sobre primers auxilis. L’activitat va tenir lloc dimecres al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. L’encarregat de l’activitat va ser el doctor i tècnic del Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta, Lluís Julian.

Durant la xerrada, el metge va donar una idea general dels primers auxilis, sobretot, del PAS: prevenir, avisar i socórrer. Aquesta va ser la segona part d’una primera xerrada, que va tenir lloc a finals del mes de febrer. La xerrada estava organitzada per la Biblioteca de la Llagosta i l’Ajuntament de la Llagosta.

La propera xerrada sobre prevenció, en temes de salut, tindrà lloc l’últim dimecres d’abril, a les quatre de la tarda, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. La sessió, també dirigida per Lluís Julian, tindrà com a temàtica l’alimentació amb cuina saludable i també constarà de dues parts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies