Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Vallag necessita una carambola de resultats per celebrar l’ascens aquesta jornada

El sènior de l’Handbol Club Vallag pot celebrar l’ascens a la Tercera Catalana Preferent aquest cap de setmana, però depèn d’una carambola de resultats. El conjunt llagostenc necessita guanyar dissabte el seu partit a domicili contra el Súria B i esperar que perdi o empati el Tortosa B contra l’Ascó.

Per aconseguir l’ascens, el Vallag necessita assegurar-se quedar entre els tres primers classificats. A falta de quatre jornades per acabar la temporada, els llagostencs són segons amb 33 punts, mentre que el Tortosa B és cinquè amb 27 punts. Actualment la diferència entre els dos equips és de 6 punts, però, si guanya el Vallag i punxa el filial tarragoní, aquesta s’incrementaria i matemàticament el Tortosa B no podria superar el Vallag amb només 6 punts en joc.

Pel que fa el quart classificat, el Joventut Handbol la Llagosta B, té 29 punts i aquesta jornada descansa. La diferència de gols entre els dos equips és favorable al Vallag, així que tampoc podria atrapar-lo el filial del Joventut Handbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies