Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta fa públics els guanyadors del concurs de punts de llibre

guanyadors concurs punts de llibreAinhoa López, Miguel Feria, Júlia Pascual, Carla Peña i Núria Sánchez són els estudiants de la Llagosta que han guanyat en una de les cinc categories del concurs de punts de llibre de la Biblioteca de la Llagosta. El veredicte s’ha donat a conèixer aquesta tarda després de la reunió aquest migdia del jurat del certamen. Enguany, s’han presentat un total de 722 propostes.

A la primera categoria, d’estudiants de primer i segon de Primària, ha guanyat Ainhoa López, de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Miguel Feria, de l’Escola Sagrada Família; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Júlia Pascual, de l’Escola Sagrada Família; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Carla Peña, de l’Institut Marina; i a la cinquena, de tercer i quart d’ESO, Núria Sánchez, de l’Institut Marina.

Tots els punts de llibre estaran exposats a la Biblioteca a partir d’avui, mentre que els guanyadors de cada categoria s’editaran per disposar d’ells a partir de la Diada de Sant Jordi. Els cinc autors dels punts de llibre guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres el proper 22 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta. A més, els cinc punts guanyadors seran durant aquest 2016 els oficials de la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies