Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra i Raúl Gracia, amb medalla al Campionat d’Espanya

Raúl Gracia i Sonia Bocanegra amb la medalla a Antequera. Fotografia: Raúl Gracia.
Raúl Gracia i Sonia Bocanegra, amb la medalla a Antequera. Fotografia: Raúl Gracia.

Sonia Bocanegra i Raúl Gracia van assolir medalla al Campionat d’Espanya d’atletisme veterà de pista coberta. L’estatal va tenir lloc a Antequera (Màlaga) el cap de setmana passat.

Bocanegra, que arribava en un bon estat físic, va fer un doblet amb el bronze als 60 metres llisos i l’or en el relleu de 4×200 metres llisos amb el seu equip, el Barcelona Atletisme. La llagostenca va classificar-se per a la final dels 200 metres llisos, però, per precaució, va decidir no córrer-la.

Raúl Gracia, també del Barcelona Atletisme, va assolir un bronze al salt d’alçada. Gracia no va prendre part al salt de llargada, la seva especialitat, per problemes físics.

Tots dos prendran part la propera setmana al Campionat d’Europa d’atletisme veterà de pista coberta a Ancona (Itàlia). Els dos atletes locals marxaran dissabte amb l’objectiu d’intentar penjar-se una medalla. Bocanegra està inscrita en les proves dels 60 i 200 metres llisos i al relleu; mentre que Gracia participarà al salt de llargada i hi ha la possibilitat que pugui competir en la prova de relleus.

Publicitat

Publicitat

Més notícies