Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta s’estrena amb èxit al Territorial de Barcelona

El Club Patí la Llagosta va estrenar-se en una competició oficial de la Federació Catalana de Patinatge amb quatre podis. L’entitat llagostenca va prendre part en la primera ronda del Campionat Territorial de Barcelona d’Interclubs, que va tenir lloc el 20 de març a Sant Pere de Ribes.

En la categoria Iniciació C, menors de 9 anys, van destacar el primer lloc de Carla Leiva; el segon de Mario Martínez; i el tercer de Joel Sánchez. En Iniciació C, majors de 9 anys, va assolir el primer lloc Ainara Gómez.

La segona ronda del Territorial tindrà lloc al maig a Polinyà i serà la prova decisiva per classificar als patinadors per a la següent fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies