Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Se celebren els darrers actes de la festa de Sant Josep

Entre demà dissabte i dilluns, es desenvoluparan a la Llagosta les darreres activitats de la programació de celebració de la festa de Sant Josep. Demà, els Sangrinaris muntaran la Fira d’en Pepet a l’avinguda de l’Onze de Setembre amb jocs de taula a partir de les 11 hores.

També demà, les Llagostes de l’Avern organitzaran la segona Tabalada tradicional i demostració de foc. L’activitat, que compta amb la col.laboració dels Tabalers de Cua de Cornellà i de les Forques de Can Deu de Sabadell, tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué. A les 19 h, se celebrarà una cercavila de tabals i, a les 20.15 h, una exhibició de foc.

Demà i diumenge, el Centre Cultural acollirà la representació de l’obra Big Fish, a càrrec del grup de teatre de la Llagosta JUMP. Els espectacles de demà començaran a les 18.15 h i a les 20.30 h, mentre que, diumenge, la representació està prevista per a les 19 h. L’entrada-donatiu es pot adquirir anticipadament per 3 euros a Àrea Distribucions (avinguda del Primer de Maig, 14) i els dies de les representacions, a taquilla per 4 euros.

Dilluns, hi haurà un parc infantil gratuït a la plaça d’Antoni Baqué d’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h. Durant tot el dia, les atraccions i els matalassos situats al solar de l’Església seran gratuïts. També dilluns, se celebrarà una jornada d’atletisme escolar a les 16 h amb la col.laboració del CMEELL i el CE Fondistes la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies