Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta suma dos podis en la segona ronda dels Jocs Esportius

El Club Patí la Llagosta va sumar una plata i un bronze en la segona ronda dels Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental dissabte a Santa Eulàlia de Ronçana.

En categoria prebenjamí B, Andrea Pérez va obtenir la segona millor puntuació i va aconseguir el sisè lloc de la classificació general de la categoria. En la categoria nivell C, Lídia Gironella va aconseguir el tercer lloc de la ronda i el cinquè de la general. També van destacar en la classificació general Lucía Muñoz amb un cinquè lloc en benjamí B i Nil Molina amb un sisè en mini.

D’altra banda, el CP la Llagosta va sumar diumenge dos podis més al Trofeu del Club Patí Mataró. Ainara Gómez va quedar primera en iniciació C majors i Carla Leiva va ser segona en iniciació C menors.

La propera competició de l’entitat llagostenca serà el Campionat Interclubs, que organitza la Federació Catalana de Patinatge i suposarà la seva primera participació en una competició oficial federada. El campionat tindrà lloc diumenge a Sant Pere de Ribes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies