Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Avui és el darrer dia d’inscripció del Casal Multiesportiu de Setmana Santa

cartell casalAvui és el darrer dia d’inscripció del Casal Multiesportiu de Setmana Santa, que tindrà lloc del 22 al 24 de març. Les jornades esportives estan organitzades pel Consell Municipal de l’Esport i el Lleure (CMELL) i l’Ajuntament de la Llagosta.

El Casal està adreçat a infants i joves. L’horari de les sessions serà de 9 a 13.30 hores amb possibilitat de servei d’acollida a les 8 hores. El preu és de 22 euros i amb acollida de 25 euros. Per a l’alumnat de les Escoles d’Iniciació Esportiva, el preu és de 20 euros i amb acollida de 23 euros. Hi ha descomptes per a germans.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de 8.30 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies