La població estrangera disminueix a la Llagosta

0
14

La població estrangera a la Llagosta va disminuir l’any passat en 151 persones respecte al 2014, que representa una reducció del 9,30%. Segons les dades publicades per L’Observatori – Centre d’Estudis del Vallès Oriental, la població estrangera al municipi és de 1.472 persones, que representa l’11,11% del total d’habitants. La població a la Llagosta és de 13.252 persones.

Pel que fa a la població estrangera resident al Vallès Oriental l’any 2015 era de 35.452 persones, segons dades definitives del Padró municipal d’habitants que publica l’IDESCAT. Aquesta xifra representa una reducció del 7,95% en relació amb l’any anterior, situant el percentatge de població estrangera en el 8,85% del total d’habitants de la comarca, percentatge similar al de l’any 2005. El Vallès Oriental suma sis anys consecutius registrant reduccions de la població estrangera resident.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí