Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La constitució de la Comissió de Festa Major 2016 es farà el 5 d’abril

comissió festa major 2016Una desena de persones van assistir ahir a la convocatòria realitzada per l’Ajuntament de la Llagosta per constituir la Comissió de Festa Major 2016. Els participants van començar a treballar, però van decidir emplaçar-se per al 5 d’abril per realitzar l’acte oficial de la constitució, a l’espera d’ampliar el nombre de persones interessades a formar-ne part.

La trobada d’ahir va servir per determinar la periodicitat de les reunions, que una vegada es constitueixi la Comissió el 5 d’abril, serà cada quinze dies, a les 19.30 h a Can Pelegrí. Les persones que van respondre a la convocatòria d’ahir també van aprofitar el temps per analitzar les conclusions de la Comissió de la Festa Major del 2015 i fer una primera pluja d’idees de cara a la propera festa gran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies