Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Centre de Secundària Balmes treballa amb el seu alumnat la igualtat de drets entre dones i homes

El Centre d’Ensenyament Secundari Balmes realitza durant aquests dies tot un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. L’alumnat de quart d’ESO participarà en diverses propostes que volen sensibilitzar sobre la igualtat de drets. La programació contempla la celebració de xerrades sobre sexe i gènere i coresponsabilitat i sobre relacions abusives i la seva prevenció. El centre també ha preparat un cine-fòrum al Centre Cultural, a més d’una projecció de curtmetratges i un test, anomenat de l’amor. Les activitats formen part de la programació d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies