Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Set alcaldes del Baix Vallès signen un acord de cooperació territorial

Alcalde firmandoSet municipis del Baix Vallès, entre ells el de la Llagosta, han signat avui un acord de cooperació pel desenvolupament del territori. L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb l’assistència de representants de les set poblacions: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, la Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles. Per part de l’Ajuntament de la Llagosta, hi ha anat l’alcalde, Óscar Sierra.

L’acord signat avui és una eina essencial per impulsar el desenvolupament econòmic dels municipis, per créixer en ocupació i per millorar l’eficiència en la prestació dels serveis públics. Els set municipis crearan un espai de coordinació de projectes i serveis. Alguns dels projectes que es treballaran estan relacionats amb la formació ocupacional i serveis d’ocupació, amb serveis de foment de l’emprenedoria i d’impuls de l’economia cooperativa, amb l’eficiència energètica, amb les polítiques municipals d’habitatge, amb l’anàlisi de les infraestructures del territori i dels serveis de transport públic, amb la tinença responsable d’animals i amb la creació de rutes i itineraris de salut i d’activitat física.

Publicitat

Publicitat

Més notícies