Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

ERC de la Llagosta participa en una jornada de debat sobre el Baix Vallès a Mollet

Un dels moments de la trobada a la sala La Marineta de Mollet. Fotografia: Xavier Cols.
Un dels moments de la trobada a la sala la Marineta de Mollet. Fotografia: Xavier Cols.

La secció d’Esquerra Republicana de Catalunya de la Llagosta va participar dissabte en una trobada sobre el futur del Baix Vallès a Mollet. La jornada, que va ser organitzada per la secció comarcal d’ERC, va comptar amb una vintena de càrrecs electes entre poblacions del Vallès Oriental i del Vallès Occidental, entre ells el regidor d’ERC de la Llagosta, Xavier Cols.

Durant la trobada, es va plantejar la necessitat de mancomunar més serveis entre les localitats del territori anomenat Baix Vallès per tal de millorar la seva qualitat i apropar l’administració a la ciutadania. La nova comarca o projecte per mancomunar serveis podria estar formada per alguns municipis del Vallès Oriental com la Llagosta, Mollet, Sant Fost, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Parets, Lliçà de Vall, Montmeló o Montornès, i altres del Vallès Occidental com Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà o Palau-solità i Plegamans.

Altres aspectes que es van debatre a la jornada van ser la capitalitat de Mollet dins del nou territori o la xarxa de comunicacions entre les localitats. ERC proposarà una nova trobada a la primavera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies