Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja el Granollers i segueix líder destacat

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Granollers per 5 a 1. L’equip dirigit per José Manuel Poyato segueix líder de la Primera Nacional, grup B, i té un marge de 5 punts respecte al segon, el Porqueres, que té un partit pendent; i de 8 punts amb el tercer, el Tiana B, que té dos partits menys.

Els llagostencs van refer-se de l’empat de la jornada passada contra un dels equips de la zona baixa, el Montseny. La Unión Llagostense va dominar el partit contra el Granollers i al descans ja guanyava per 2 a 0. A la represa, va marcar tres gols més i els de la capital del Vallès Oriental van fer el de l’honor. Els golejadors llagostencs van ser David Soria, per partida doble; José Manuel Muñoz; Isidro i Juan Carlos. El pròxim partit dels de Poyato serà el 3 d’abril. Fins aleshores el conjunt seguirà fent entrenaments i no contempla, de moment, cap amistós.

D’altra banda, el sènior B va guanyar per 3 a 2 el Centelles i se situa al primer lloc amb 40 punts de la Primera Territorial, grup A. El pròxim partit de lliga serà el 17 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies