El FS Unión Llagostense goleja el Granollers i segueix líder destacat

0
21

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Granollers per 5 a 1. L’equip dirigit per José Manuel Poyato segueix líder de la Primera Nacional, grup B, i té un marge de 5 punts respecte al segon, el Porqueres, que té un partit pendent; i de 8 punts amb el tercer, el Tiana B, que té dos partits menys.

Els llagostencs van refer-se de l’empat de la jornada passada contra un dels equips de la zona baixa, el Montseny. La Unión Llagostense va dominar el partit contra el Granollers i al descans ja guanyava per 2 a 0. A la represa, va marcar tres gols més i els de la capital del Vallès Oriental van fer el de l’honor. Els golejadors llagostencs van ser David Soria, per partida doble; José Manuel Muñoz; Isidro i Juan Carlos. El pròxim partit dels de Poyato serà el 3 d’abril. Fins aleshores el conjunt seguirà fent entrenaments i no contempla, de moment, cap amistós.

D’altra banda, el sènior B va guanyar per 3 a 2 el Centelles i se situa al primer lloc amb 40 punts de la Primera Territorial, grup A. El pròxim partit de lliga serà el 17 d’abril.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí