Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Dissabte, es va celebrar La Nit de les Dones amb una molt bona acollida

Foto: Mimish Kano
Foto: Mimish Kano.

El Centre Cultural es va omplir dissabte durant la celebració de La Nit de les Dones. L’acte va començar al voltant de les 20.30 h amb una benvinguda a les 175 dones assistents. A més del sopar, es van fer diverses activitats, com una masterclass de ball, actuacions musicals de dansa oriental i ball final amb una DJ.

La Nit de les Dones estava organitzada per l’associació Veus de Dona i l’Ajuntament. La proposta formava part de la programació del Dia Internacional de les Dones. En el marc d’aquesta mateixa commemoració, Veus de Dona organitzarà el dissabte 2 d’abril una sortida guiada a Barcelona que es presenta sota el nom de Barcelona en femení. Per a aquesta excursió, encara queda alguna plaça lliure. Les persones interessades poden demanar informació a la consergeria de Can Pelegrí.

D’altra banda, Veus de Dona ofereix durant aquest mes la possibilitat de participar de forma gratuïta en algunes de les classes dels tallers que organitza, com els de dansa o el de manualitats. Per conèixer els horaris i l’oferta concreta, cal adreçar-se a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies