Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Andrei Ivancea, subcampió català de judo en menys de 100 quilos

Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, va quedar el cap de setmana subcampió de Catalunya sènior de judo en la categoria de menys de 100 quilos. El campionat va tenir lloc al Llars Mundet de Barcelona i van prendre-hi part vuit judokes del club llagostenc.

Ivancea es va penjar la plata després de completar un bon campionat català i cedint la derrota en la final del seu pes. El llagostenc arribava en un bon moment de forma ja que fa unes setmanes havia quedat segon al Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de veterans, puntuable per a la Copa d’Espanya.

Un altre membre del club llagostenc que va lluitar per les medalles va ser Héctor Roura, en menys de 81 quilos, que va intentar guanyar el bronze sense èxit. Daniel Buendía, que prenia part en menys de 100 quilos i era un dels favorits, no va passar de la segona ronda per culpa d’uns problemes estomacals. La resta de lluitadors no van passar de primera ronda: Sergio Gutiérrez, en menys de 90 quilos; Iván Buendía, en menys de 81; Sergiu Ivancea i Bogdan Ivancea en menys de 73 quilos; i Sergio Resurrección en menys de 66 quilos.

El proper repte dels sèniors del Club Judo-Karate la Llagosta podria ser la fase sector de Llevant del Campionat d’Espanya. El club està a l’espera de conèixer si finalment els seleccionadors catalans convocaran Daniel Buendía i Andrei Ivancea.

D’altra banda, el dissabte 19 de març es diputarà el Campionat de Catalunya sub-15 i sub-18 a Sentmenat. L’entitat encara no ha confeccionat la llista definitiva de participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies