Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull un plenari tècnic de joventut del Vallès Oriental

L’atenció de qualitat als joves ha centrat la trobada del plenari tècnic de joventut del Vallès Oriental a la Llagosta. La sessió ha tingut lloc aquest matí a Can Pelegrí amb la participació d’una vintena de professionals i amb l’assistència de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

El municipi ha acollit una de les dues sessions anuals per tractar diversos aspectes sobre la joventut. Al plenari han pres part una quinzena d’ajuntaments de la comarca, el Servei Comarcal de Joventut, l’Oficina del Pla Jove de la Diputació i la Direcció General de la Joventut de la Generalitat.

Entre les qüestions tractades, s’ha parlat de potenciar accions conjuntes per treballar projectes. A més, s’han posat en comú experiències sobre motivació del jovent i orientació professional. També s’han definit problemes comuns i accions concretes per tal de millorar l’atenció dels joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies