Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La 3a Mostra d’Entitats se celebrarà l’11 de juny a l’avinguda de l’Onze de Setembre

mostra entitatsUna vintena d’entitats van assistir ahir a la primera reunió per preparar la 3a Mostra d’Entitats de la nostra localitat. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 11 de juny i mantindrà la mateixa dinàmica que en les dues edicions anteriors.

La Mostra, que organitza l’Ajuntament, començarà al voltant de les 12 h amb el Mercat d’idees, un espai de reflexió obert a totes les entitats. En aquesta ocasió, s’ha demanat a les associacions que aportin els temes que més els preocupen o aquelles qüestions en les quals volen aprofundir. D’aquesta manera, el ponent crearà dinàmiques adaptades a les seves necessitats.

Enguany, la persona escollida per dirigir el Mercat d’idees és Óscar Rebollo, professor de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, expert en temes de participació ciutadana i desenvolupament comunitari. Aquesta part de la Mostra es desenvoluparà fins a les 14 h.

Els assistents a la reunió d’ahir van decidir, després d’un debat, que la Mostra d’Entitats s’instal·li novament al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Durant la reunió, es van valorar altres opcions, però es va creure que el passeig és un lloc cèntric que convida a la participació de la ciutadania. La Mostra s’obriria cap a les 18 h i es podrà visitar, en principi,  fins a les 23 h.

A la trobada d’ahir, també es va parlar del calendari de treball fins al dia de la Mostra. Les entitats han d’aportar ara les activitats que tenen previst realitzar durant la jornada. Aquelles que no van poder prendre part a la reunió es poden posar en contacte amb la Regidoria de Participació Ciutadana o, segons cada entitat, amb el seu tècnic municipal de referència. La propera trobada se celebrarà el dijous 14 d’abril.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Me parece genial, pero, ¿Por que no convocan a todas las asociaciones del municipio?

    Morada La Llagosta no ha sido convocada, ¿Porqué?

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies