Dissabte, 10 juny 2023
25.5 C
La Llagosta

Arriben els primers actes de la programació de la festa de Sant Josep

Aquest cap de setmana, comença a desenvolupar-se la programació d’actes per celebrar la festa de Sant Josep, patró de la nostra localitat. Demà dissabte, a les 11 h, l’Escola Municipal de Música oferirà un concert a l’Església. Diumenge, tindrà lloc la setena Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat amb la col.laboració de l’Ajuntament, el Foto-Club la Llagosta, Rems i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

A les 9.30 h, es farà la plantada de gegants a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 11.15 h, hi haurà una sessió d’estiraments per als geganters i tothom que s’hi vulgui sumar. A les 11.30 h, començarà la passejada. La picada de gegants i el final de festa estan previstos per a les 13 h a la plaça d’Antoni Baqué.

En la Trobada participaran les colles Botafocs del Grau de Castelló, Fraga d’Osca, Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç de Montalt, Calafell, el Clot de Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres, el carrer Princesa de Barcelona i la Llagosta.

Durant la jornada, l’associació local Rems recollirà material d’higiene personal i de neteja de la llar.

El dia 19, les Llagostes de l’Avern organitzaran la segona Tabalada tradicional i demostració de foc. L’activitat, que compta amb la col.laboració dels Tabalers de Cua de Cornellà i de les Forques de Can Deu de Sabadell, tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué. A les 19 h, se celebrarà una cercavila de tabals i, a les 20.15 h, una exhibició de foc.

Els Sangrinaris muntaran el dia 19 la Fira d’en Pepet a l’avinguda de l’Onze de Setembre amb jocs de taula.

Els dies 19 i 20, el Centre Cultural acollirà la representació de l’obra Big Fish, a càrrec del grup de teatre de la Llagosta JUMP. Els espectacles del dia 19 començaran a les 18.15 i a les 20.30 h, mentre que, el dia 20, la representació està prevista per a les 19 h. L’entrada-donatiu es pot adquirir anticipadament per 3 euros a Àrea Distribucions (avinguda del Primer de Maig, 14) i els dies de les representacions, a taquilla per 4 euros.

El dia 21, hi haurà un parc infantil gratuït a la plaça d’Antoni Baqué d’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h. Durant tot el dia, les atraccions i els matalassos situats al solar de l’Església seran gratuïts. També el dia 21, se celebrarà una jornada d’atletisme escolar a les 16 h amb la col.laboració del CMEELL i el CE Fondistes la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies