Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Aquesta tarda se celebra la primera reunió per preparar la 3a Mostra d’Entitats

Imatge de la 2a Mostra d'Entitats (2014)
Imatge de la 2a Mostra d’Entitats (2014)

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat avui la primera reunió per preparar la Tercera Mostra d’Entitats de la nostra localitat. La trobada, oberta a totes les associacions del municipi, es farà a les 19 h al Centre Cultural.

La intenció del Consistori és comptar novament amb els responsables del teixit associatiu de la Llagosta per dissenyar com serà la nova Mostra d’Entitats. El projecte s’iniciarà a partir de les propostes de millora que va recollir el grup de treball de la comissió de la segona Mostra d’Entitats. El regidor de Participació Ciutadana, Jaume Bonallach, considera que és “una fira d’entitats, no municipal” i que es tracta de “treure totes les idees” que tenen i “canalitzar-les per a que surti una mostra molt digna”.

La tercera edició de l’esdeveniment recuperarà les dates de la primera Mostra, que es va celebrar al mes de juny del 2012. La segona Mostra, de caràcter biennal, va tenir lloc al novembre. En aquesta ocasió s’ha decidit tornar a fer-la en una data en la qual el temps acompanyi més. Així, s’ha establert el dissabte 11 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies