Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Jump Teatre interpretarà al Centre Cultural el musical de Broadway Big Fish

El grup de teatre de la Llagosta Jump portarà a escena el 19 i 20 de març l’adaptació del musical de Broadway Big Fish. En total, es faran tres representacions al Centre Cultural, el dissabte 19 a les 18.15 h i a les 20.30 h i diumenge a les 19 h. La proposta forma part de la programació de les festes de Sant Josep, patró de la Llagosta.

El musical es va estrenar a Brodway l’any 2013 i els actors i actrius de la companyia porten un any preparant la representació. La direcció del musical va a càrrec dels llagostencs Jaime Calvet i Carlos Lupe, membres de TELL. L’escenografia del musical és obra del també llagostenc José Antonio Guerra.

Una quinzena de persones pujaran a l’escenari per interpretar en directe les històries fantàstiques que un pare explica al seu fill. La dificultat radica en esbrinar quines històries són reals i quines, fruit de la fantasia del pare.

Les entrades per veure Big Fish es poden adquirir a Àrea Distribucions, al número 14 de l’avinguda del Primer de Maig. El preu-donatiu de les entrades anticipades és de tres euros, i quatre, si es compren el mateix dia de l’espectacle.

Publicitat

Publicitat

Més notícies