Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Pòquer de medalles d’atletes llagostencs al català veterà de Sabadell

Triplet de medalles de Raúl Gracia i títol català de Sonia Bocanegra en el Campionat de Catalunya de veterans d’atletisme de pista coberta. La competició va tenir lloc el cap de setmana a Sabadell.

Raúl Gracia va ser l’atleta local que més medalles va sumar. Gracia va guanyar en equip, en el seu debut amb el Barcelona Atletisme, la medalla de plata en la prova del relleu 4×200 metres llisos. Les altres dues medalles de l’atleta van ser una plata al salt d’alçada i un bronze al salt de llargada.

Sonia Bocanegra va tenir problemes físics i només va prendre part en la prova dels 60 metres llisos. Tot i això, l’atleta local va fer el millor registre i es va penjar la medalla d’or. No va poder participar en la prova de relleus ni als 200 metres llisos. Els dos atletes locals participaran del 18 al 20 de març al Campionat d’Espanya de veterans de pista coberta a Antequera (Màlaga).

Publicitat

Publicitat

Més notícies