Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Vallag i el Joventut Handbol, homenatjats per la Federació Catalana d’Handbol

La Federació Catalana d’Handbol va reconèixer l’Handbol Club Vallag i el Joventut Handbol la Llagosta durant la Festa Inaugural del seu 75è aniversari. La gala va tenir lloc divendres a Sant Joan Despí amb la participació de més de 500 persones.

Durant la cerimònia, a banda del Vallag i del Joventut Handbol, també van ser homenatjats la resta d’equips catalans federats; equips històrics d’entitats de renom com el BM Granollers o el FC Barcelona; i es van donar les insígnies d’or i brillants de la Federació Catalana d’Handbol.

A més, cada entitat federada va retre homenatge a una personalitat vinculada amb el seu club. L’HC Vallag va fer-ho amb el jugador professional llagostenc Antonio García Robledo, que no va poder recollir el guardó i en el seu nom va anar la seva mare, Manoli Robledo. Per banda del club van ser presents a l’acte el president, José Aguilera, i la secretària, Montse Gómez

Pel que fa al JH la Llagosta, l’entitat va destacar Luis Canalejas, una de les persones pioneres de l’handbol a la Llagosta als anys setanta. Xavier Canalejas, director esportiu del club i fill de Canalejas, va recollir el guardó, ja que aquest no va poder anar-hi. Per banda del club també va ser-hi Mari Carmen Ortiz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies