Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El Mercat Municipal de la Llagosta dóna 120 quilos d’aliments a Rems

Mercat municipla Rems (1)El Mercat Municipal de la Llagosta va donar ahir 120 quilos d’aliments a l’entitat local de voluntariat Rems. Es tracta d’aliments per valor de 205 euros que el Mercat va aconseguir de la venda de loteria de Nadal i d’aportacions directes de diferents paradistes.

A l’acte de lliurament, que es va desenvolupar al Mercat Municipal, van assistir el vicepresident de l’Associació de paradistes, Antonio Ramírez; la presidenta de Rems, Maribel Calzado, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

El vicepresident dels paradistes es va mostrar partidari que el Mercat Municipal continuï fent accions solidàries si la nova junta directiva que s’ha de formar al mes d’abril ho considera oportú. Per la seva part, la presidenta de Rems, Maribel Calzado, va destacar la importància de la donació d’aliments que ha fet el Mercat Municipal.

A més, Rems va rebre dimecres l’aportació de 7.500 quilos d’aliments procedents de la Unió Europea. Amb aquesta aportació es pot fer front amb garanties a les necessitats de la Llagosta per als propers mesos.

Les persones que vulguin fer aportacions d’aliments o roba d’infants a Rems es poden adreçar al local que l’entitat de voluntariat té al carrer de Santa Teresa de la Llagosta. Els voluntaris de Rems hi són els dilluns i dimecres de deu del matí a dotze del migdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies