Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’atur del febrer a la Llagosta es manté estable amb una taxa del 18,24%

L’atur a la Llagosta s’ha mantingut pràcticament estable durant el febrer, ja que s’ha incrementat en dues persones. La variació relativa respecte al mes de gener és d’un 0,17% més i deixa la taxa d’atur en el 18,24% amb 1.148 persones apuntades a les Oficines de Treball de la Generalitat.

Al mes de gener ja es va donar la mateixa circumstància amb un increment de dues persones en l’atur del municipi. Pel que fa la comparació amb el mateix període de l’any passat, la desocupació ha disminuït en 128 persones amb un descens relatiu del 10,03%. Tot i això, la Llagosta és el tercer municipi amb la taxa d’atur més alta del Vallès Oriental.

Al Vallès Oriental es va registrar un total de 28.584 persones desocupades, que són 211 persones menys respecte al mes anterior i suposa un decreixement moderat del 0,73%. La taxa d’atur registrada se situa en el 15,43%. En comparació amb el mateix període de l’any anterior, es registren 4.143 aturats menys. L’atur es redueix un 12,66% respecte al registrat durant el mes de gener de 2015.

Publicitat

Publicitat

Més notícies