Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Dilluns, s’obren les inscripcions per al Casal de Primavera per a infants i joves

L’Ajuntament de la Llagosta i l’Esplai Dijoc oferiran per primera vegada un casal de primavera per a infants i joves durant les vacances de Setmana Santa. Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns, 7 de març, a Can Pelegrí.

El Casal de Primavera es farà del 21 al 24 de març a l’Escola SAFA. L’horari serà de 9 h a 13.30 h. També s’oferirà un servei d’acollida, de 8 h a 9 h, i de menjador, de 13.30 h a 15.30 h. Per a aquest darrer servei, cal una inscripció mínima de deu infants.

El Casal de Primavera està adreçat a infants i joves des de P-3 fins a 4t d’ESO. El preu és de 23 euros per infant. També hi ha la possibilitat d’assistir només un dia o alguns dels dies del Casal. Les inscripcions al Casal es podran fer del 7 al 9 de març, de 18 h a 19 h, a Can Pelegrí.

Les activitats, que ha preparat l’equip educatiu de l’Esplai Dijoc, estaran molt relacionades amb la primavera i el món de les plantes. També hi ha previst fer una sortida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies