Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions per al Casal d’hivern de l’Esplai Dijoc

El Club d’Esplai Dijoc organitzarà un casal d’hivern durant les properes vacances escolars. L’entitat està fent durant aquests dies les inscripcions a Can Pelegrí. Les activitats es desenvoluparan els dies 24, 28 i 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. El Casal d’Hivern està obert a infants i joves de 3 a 15 anys.

Les inscripcions es poden fer aquesta tarda, de 17 a 19 h, i demà dimecres en horari de matí, de 10 a 11 h. L’Esplai Dijoc ha establert diferents preus en funció dels dies i del nombre de germans que participin al Casal. També hi haurà servei d’acollida i de menjador.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Esplai Dijoc per correu electrònic (esplai.dijoc@gmail.com) o contactar amb l’entitat mitjançant el perfil de Facebook de l’esplai.

Publicitat

Publicitat

Més notícies