Obertes les inscripcions per al Casal d’hivern de l’Esplai Dijoc

0
60

El Club d’Esplai Dijoc organitzarà un casal d’hivern durant les properes vacances escolars. L’entitat està fent durant aquests dies les inscripcions a Can Pelegrí. Les activitats es desenvoluparan els dies 24, 28 i 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. El Casal d’Hivern està obert a infants i joves de 3 a 15 anys.

Les inscripcions es poden fer aquesta tarda, de 17 a 19 h, i demà dimecres en horari de matí, de 10 a 11 h. L’Esplai Dijoc ha establert diferents preus en funció dels dies i del nombre de germans que participin al Casal. També hi haurà servei d’acollida i de menjador.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Esplai Dijoc per correu electrònic (esplai.dijoc@gmail.com) o contactar amb l’entitat mitjançant el perfil de Facebook de l’esplai.

Publicitat