Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta guanya tres medalles al Trofeu de Matadepera

El Club Patí la Llagosta va aconseguir tres medalles al Trofeu Club Patí Matadepera de patinatge artístic de base, que va tenir lloc el cap de setmana passat. L’entitat esportiva llagostenca va copar el podi de la categoria D amb l’or de Lucía Muñoz, la plata de Carla Leiva i el bronze de Laia Alonso.

El campionat de Matadepera era la segona competició de la temporada per al Club Patí la Llagosta i hi van prendre part un total de vuit infants. La categoria més destacada va ser la D, amb cinc patinadors i finalment les tres medalles.

La propera competició de l’entitat serà la segona ronda dels Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental a Santa Eulàlia de Ronçana, el 12 de març, i el torneig de Mataró, el 13 de març.

Publicitat

Publicitat

Més notícies