Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament posarà en marxa aquest mes una campanya de neteja a fons dels espais públics

L’Ajuntament iniciarà aquest mes de març una campanya de neteja en profunditat dels carrers i espais públics de la localitat. A partir del 4 de març, cada divendres no festiu, s’actuarà en una zona concreta del municipi.

El primer lloc que es netejarà serà la part del carrer del Progrés més propera a la plaça de la Concòrdia. Les tasques les faran operaris de l’empresa SERSA amb una màquina escombradora i amb aigua a pressió. S’actuarà tant en les voreres com en la calçada i, per això, no es podrà aparcar a les zones mentre es fa la neteja. Les següents actuacions previstes ja confirmades seran: el dia 11, a l’altra part del carrer del Progrés; el 18, a un sector de la plaça de Catalunya; i l’1 d’abril, a l’altra zona de la plaça de Catalunya i a la plaça de la Carota. Més endavant s’anunciaran les properes zones en les quals s’actuarà en el marc d’aquesta campanya perquè la Llagosta estigui més neta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies