L’Ajuntament posarà en marxa aquest mes una campanya de neteja a fons dels espais públics

0
24

L’Ajuntament iniciarà aquest mes de març una campanya de neteja en profunditat dels carrers i espais públics de la localitat. A partir del 4 de març, cada divendres no festiu, s’actuarà en una zona concreta del municipi.

El primer lloc que es netejarà serà la part del carrer del Progrés més propera a la plaça de la Concòrdia. Les tasques les faran operaris de l’empresa SERSA amb una màquina escombradora i amb aigua a pressió. S’actuarà tant en les voreres com en la calçada i, per això, no es podrà aparcar a les zones mentre es fa la neteja. Les següents actuacions previstes ja confirmades seran: el dia 11, a l’altra part del carrer del Progrés; el 18, a un sector de la plaça de Catalunya; i l’1 d’abril, a l’altra zona de la plaça de Catalunya i a la plaça de la Carota. Més endavant s’anunciaran les properes zones en les quals s’actuarà en el marc d’aquesta campanya perquè la Llagosta estigui més neta.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí