Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Vaga dels treballadors de la neteja de la via pública de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta espera que l’empresa SERSA, que s’encarrega de la neteja viària i de la recollida d’escombraries a la nostra localitat, i els seus treballadors arribin aviat a un acord per solucionar el conflicte laboral en el qual estan immersos. Els empleats han convocat diverses jornades de vaga per reclamar millores salarials i de conciliació de la vida laboral i familiar.

Els serveis mínims contemplen que avui, després de la celebració del mercat ambulant, els treballadors de SERSA hauran de recollir tots els residus orgànics i els voluminosos que impedeixin la circulació de vehicles i de vianants. Demà divendres, l’aturada està convocada entre les 7 i les 9 hores. En aquest horari, hi haurà un 50% de serveis mínims. Dissabte i diumenge la vaga serà de tota la jornada. Dissabte, hi haurà un 50% del servei i diumenge, no n’hi haurà.

Des de l’Ajuntament, es vetllarà perquè els serveis mínims es compleixin en la seva totalitat i amb normalitat. La vaga no afecta a la recollida dels contenidors de reciclatge de residus.

Publicitat

Publicitat

Més notícies