Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, subcampió del Trofeu Internacional veterà

Andrei Ivancea. Fotografia: Facebook Club Judo Karate la Llagosta.
Andrei Ivancea. Fotografia: Facebook Club Judo- Karate la Llagosta.

Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, va assolir el subcampionat del Trofeu Internacional de Judo veterà, que és puntuable per a la Copa d’Espanya. La competició va tenir lloc dissabte al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron de Barcelona.

El llagostenc va completar un bon torneig i només va cedir una derrota a la final. Ivancea va competir al pes de menys de 100 quilos i en la categoria veterana de 35 a 40 anys.

D’altra banda, el mateix dissabte, a l’Olímpic de la Vall d’Hebron, també va tenir lloc el Trofeu Internacional de Barcelona sènior, que era Supercopa d’Espanya. A la competició, van prendre part Héctor Roura i Daniel Buendía, judokes del Club Judo-Karate la Llagosta. Buendía va perdre el combat en el qual hi havia en joc el bronze, mentre que Roura, amb febre, es va quedar als quarts de final del torneig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies