Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra i Raúl Gracia s’inscriuen a l’Europeu veterà d’atletisme

Els atletes locals Sonia Bocanegra i Raúl Gracia prendran part al Campionat d’Europa d’atletisme veterà de pista coberta. L’Europeu tindrà lloc del 29 de març al 3 d’abril a Ancona (Itàlia).

Sonia Bocanegra ha superat els seus problemes físics als isquiotibials i ja ha fet la inscripció formal per disputar el campionat continental. Bocanegra, vinculada al Barcelona Atletisme, va començar fa unes setmanes els entrenaments després d’estar aturada per una lesió des de l’agost de 2015 fins al gener de 2016. Bocanegra es troba millor de les seves molèsties i encara el mes de març amb l’objectiu d’arribar a Itàlia per disputar els 200 i 60 metres llisos i poder ser seleccionada dins de l’equip de relleus, que és el vigent campió europeu de la modalitat.

Raúl Gracia, que enguany s’ha vinculat amb el Barcelona Atletisme, també s’ha inscrit a l’Europeu veterà. Gracia prendrà part al salt de llargada i intentarà superar el quart lloc que va assolir l’any passat.

Abans de participar a l’Europeu veterà d’Itàlia, tots dos prendran part aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de pista coberta a Sabadell i, en dues setmanes, al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Antequera (Màlaga).

Publicitat

Publicitat

Més notícies