Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

El sènior del Vallag manté el lideratge abans de visitar el tercer

El primer equip de l’Handbol Club Vallag manté una setmana més el lideratge, tot i haver descansat la jornada passada. Els llagostencs reprendran la competició diumenge defensant el primer llocal grup A de la Tercera Catalana i ho faran a la pista del tercer classificat, el Sant Cugat C.

El Vallag es va veure beneficiat per la derrota del Parets B contra el Joventut Handbol B el cap de setmana. Els llagostencs amb 27 punts segueixen sent els primers classificats, mentre que els paretans són segons amb 26 punts. Amb els mateixos punts es troba el Sant Cugat C. El duel a la pista del conjunt del Vallès Occidental serà diumenge a les 9.15 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies