Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Nadia Vidal es lesiona en el combat classificatori per a l’estatal júnior de judo

Nadia Vidal, membre del Club Judo-Karate la Llagosta, es va lesionar el cap de setmana quan estava disputant l’accés per a la fase final del Campionat d’Espanya júnior de judo. La llagostenca va participar en la fase sector de Llevant a València, classificatòria per a l’estatal.

Vidal, que encara és cadet, va signar una fase prèvia júnior estatal amb bona nota en la categoria de menys de 70 quilos. La judoka va perdre el combat de semifinals. En la final de consolació, que havia de decidir qui acompanyava a les dues finalistes a la fase final júnior, Vidal es va lesionar al colze dret en una mala caiguda. La llagostenca va perdre el combat i l’oportunitat de disputar la fase final del Campionat d’Espanya júnior. Nadia Vidal estarà com a mínim unes quatre setmanes de baixa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies