Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Laia Martínez i Sonia Blanco es queden sense la fase final estatal sub-21 de futbol sala

Laia Martínez i Sonia Blanco, jugadores del sènior del Club Deportivo la Concòrdia, s’han quedat a les portes de disputar la fase final del Campionat d’Espanya sub-21 de futbol sala. Catalunya va perdre ahir el partit decisiu de la fase prèvia de l’estatal a Centelles contra Madrid i va quedar al segon lloc del seu grup.

La selecció catalana sub-21, amb les dues jugadores de l’entitat llagostenca, va superar 2 a 1 dissabte Castella i Lleó, que un dia abans havia perdut contra Madrid per 5 a 3. Per tant, per passar a la fase final, Catalunya necessitava imposar-se contra les madrilenyes.

El partit contra Madrid va començar amb gol català, però les madrilenyes van millorar en la segona part i al tram final van capgirar l’electrònic. Madrid, que va marcar un gol al minut 38 i dos més al minut 39, assoleix el primer lloc del grup; Catalunya queda segona i Castella i Lleó, tercera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies