Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Estudiants de l’Escola Sagrada Família han visitat aquest matí l’Ajuntament

IMG_2616L’alumnat de quart de Primària de l’Escola Sagrada Família ha visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta. Els joves estudiants, acompanyats pels seus professors, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, i diversos tècnics. Els escolars han entrat a l’Arxiu Municipal, a l’OAC i a l’àrea de Serveis Tècnics, entre altres dependències municipals.

La visita ha finalitzat al saló de plens, on l’alumnat ha fet preguntes a l’alcalde. Óscar Sierra visitarà al mes de març l’Escola Sagrada Família per parlar amb els estudiants de quart de Primària. Podeu veure aquí les fotos de la visita d’avui.

 

IMG_2612

Publicitat

Publicitat

Més notícies