Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament planta 55 nous arbres en diferents espais del municipi

IMG_2560L’Ajuntament de la Llagosta està procedint a la reposició de l’arbrat de la nostra localitat. En total, es plantaran 55 nous arbres a 18 carrers i places.

Entre les espècies que s’estan plantant destaquen roures, aurons, àlbers o falsos cirerers de flors. La voluntat és recuperar zones en les quals s’havien eliminat arbres que estaven malalts o que van caure durant la ventada de fa dos anys. L’Ajuntament també procura que els nou arbres siguin d’espècies autòctones.

Alguns llocs en els quals s’està actuant són el passeig del Pintor Sert, la plaça de Concepció Arenal o el Parc Popular. Els treballs de plantació els realitza la Brigada Municipal de Jardineria i s’espera que estiguin acabats aquesta mateixa setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies