Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Anna Escribano i Paula Jiménez, satisfetes de la plata estatal sub-17 amb Catalunya

Anna Escribano i Paula Jiménez, jugadores del Club Deportivo la Concòrdia, es mostren satisfetes de la medalla de plata que es van penjar al Campionat d’Espanya sub-17 de futbol sala amb Catalunya. Totes dues jugadores valoren positivament l’experiència de prendre part en una fase final estatal, tot i que tenen el regust de no haver guanyat contra Galícia.

En la final, Catalunya va perdre a Madrid contra les gallegues per 3 a 1, amb gol d’Anna Escribano. La jugadora de la Concòrdia va marcar un total de quatre gols, un per partit. Escribano, que suma la tercera temporada a la Llagosta, va admetre el bon ambient, tot i la derrota. “Va anar bé perquè va venir molta gent a animar-nos i, quan estàs tan lluny de casa, això ajuda. I com a equip no ens esperàvem tenir tanta unió i vam encaixar totes molt bé”, explica Escribano.

Jiménez va marcar un gol a la semifinal i també va ser una de les jugadores protagonistes. “Hem lluitat fins al final. A la semifinal anàvem perdent, però vam remuntar. A la final no vam tenir tanta sort, però ho vam intentar fins al final”, explica Paula Jiménez, que juga per primer any a la Concòrdia.

bandera concordiaEn acabar la final, totes dues jugadores van fer-se una fotografia amb la bandera de la Concòrdia. “Vam demanar-li al president de la Concòrdia i ens la va deixar”, admet Jiménez, mentre que Escribano afegeix: “si hi hem estat, és gràcies al club”.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies