Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament estudiarà l’estabilitat i la salut de 50 plataners del nucli urbà

11 de setembre (1)L’Ajuntament de la Llagosta ha encarregat un estudi per conèixer l’estat dels plataners de la zona centre de la nostra localitat, concretament els del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i els dels carrers d’Antonio Machado i de Cadaqués.

Amb aquesta actuació, el Consistori vol saber quines actuacions són necessàries per mantenir en condicions els arbres, quina és la seva estabilitat i la conveniència de podar-los. La millora de la seguretat viària és també un dels objectius d’aquest procés.

El regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, recorda que, ara fa dos anys, “la ventada va fer caure alguns arbres” i que cal assegurar l’estat dels 50 plataners d’aquesta zona. Alguns d’aquests arbres van ser trasplantats l’any 1998 i cal saber quin és el seu estat, tant d’estabilitat com de salut.

La Junta de Govern Local ha encarregat l’estudi a l’empresa Árbol, Investigación y Gestión SL  de Sant Cugat del Vallès. L’import de l’actuació és de 5.409,63 euros. Els treballs comprenen la inspecció i la diagnosi de l’estat dels arbres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies