Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Laia Martínez i Sonia Blanco, del CD la Concòrdia, convocades per disputar la fase prèvia estatal sub-21

Laia Martínez i Sonia Blanco, jugadores del sènior del Club Deportivo la Concòrdia, han estat convocades amb la selecció de Catalunya sub-21 per disputar la fase prèvia del Campionat d’Espanya. La competició tindrà lloc entre divendres i diumenge a Centelles.

Catalunya ha estat enquadrada al grup D i jugarà contra les seleccions de Madrid i Castella i Lleó. La competició s’iniciarà divendres amb el partit entre Madrid i Castella i Lleó; dissabte, Catalunya s’estrenarà contra el perdedor del primer partit; i diumenge, les catalanes jugaran contra el conjunt guanyador del partit inaugural.

El primer classificat participarà al Campionat d’Espanya sub-21, que es disputarà entre el 4 i el 6 de març en un lloc que encara està per designar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies