Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Empat del sènior masculí A del Joventut Handbol contra el Gavà B

Sènior A del Joventut Handbol.
Sènior A del Joventut Handbol.

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va empatar dissabte a casa a 25 gols contra el Gavà B. El partit va ser molt igualat i els de Xavi Canalejas van salvar un punt després de remuntar un desavantatge de tres gols en el tram final.

El Joventut Handbol és vuitè al grup B de la Segona Catalana amb 14 punts i la propera jornada jugarà a Barberà. El següent rival dels llagostencs és cinquè amb 19 punts.

D’altra banda, el sènior masculí B va guanyar el cap de setmana a la pista del cuer, el Llavaneres, per 20 a 24. Els de la nostra població ocupen la cinquena posició amb 21 punts i dissabte rebran la visita del Parets B, un dels primers classificats.

Per la seva part, el sènior femení va perdre dissabte a Vic per 20 a 14. Les llagostenques són penúltimes amb 5 punts i la propera jornada jugaran a casa contra el Martorell, que és antepenúltim amb 6 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies