Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El primer equip del CE la Llagosta derrota el Cerdanyola B (3-1)

IMG_2317
Una acció del partit contra el Cerdanyola B.

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte el Cerdanyola B per 3 a 1. Els d’Humberto Velasco van dominar i van aconseguir tres punts que els permeten mantenir-se en segona posició.

Hugo va fer l’1 a 0 al minut 25. Poc després, Virgili va marcar el 2 a 0. Els visitants van reaccionar i van aconseguir el 2 a 1. Només començar la segona part, Nacho va marcar el 3 a 1. El Cerdanyola B va veure com li expulsaven un jugador i els llagostencs no van tenir cap problema per sumar l’onzena victòria de la temporada.

La Llagosta ocupa la segona posició amb 36 punts, a vuit del líder, la Lourdes. El proper cap de setmana, els de la nostra localitat aniran al camp del Can Mas Ripollet, que és el quart classificat amb 35 punts, empatat amb el tercer, el Llano de Sabadell B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies