Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

L’atur a la Llagosta s’incrementa en dues persones al gener

L’atur a la Llagosta pràcticament s’ha mantingut durant el gener de 2016 amb l’increment de dues persones. La variació absoluta respecte al mes de desembre suposa un increment del 0,17%, que deixa la taxa de l’atur en el 18,22%. El nombre total d’inscrits del municipi a les Oficines de Treball és de 1.146 persones.

Si es compara la taxa d’atur respecte al gener de 2015, l’atur disminueix en 111 persones i amb una variació relativa del 8,83% menys. Tot i això, la Llagosta té la tercera pitjor taxa d’atur total del Vallès Oriental, només superada per Montornès del Vallès (18,82%) i Canovelles (21,88%).

Al conjunt de la comarca, les dades d’atur registrat del mes de gener situen el total de persones inscrites a les Oficines de Treball en 28.795, 35 més respecte al mes de desembre, la qual cosa representa un increment molt moderat del 0,12%. Aquest augment segueix la dinàmica tant del conjunt de Catalunya com el de la Regió Metropolitana de Barcelona (RMB). La taxa d’atur registrat a la comarca, segons el sistema de càlcul de la Xarxa d’Observatoris de la Diputació de Barcelona, decreix fins a situar-se en el 15,53%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies