Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Els Bombers treballen més de quatre hores per extingir un incendi a l’empresa Capresa

Els Bombers de la Generalitat han extingit aquesta tarda l’incendi que ha afectat l’empresa Capresa de la Llagosta. Fins a 25 treballadors han hagut de ser desallotjats de forma preventiva per tal d’apagar el foc, que cremava un sostre fals de la fàbrica.

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi a les 13.15 h i s’han desplaçat sis dotacions fins a la fàbrica, ubicada al carrer de Caldes. El foc ha estat apagat aproximadament al voltant de les 17.45 h. Tot i estar controlat, el foc s’ha perllongat fins a més de quatre hores per la seva dificultat com a causa d’unes planxes metàl·liques de dins la fàbrica. Sembla que l’incendi s’ha originat mentre es feien uns treballs a la coberta de l’empresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies