Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense guanya i es distancia del segon

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 5 a 1 l’Hostalriquenc. El triomf dels llagostencs ha vingut acompanyat aquesta jornada de l’empat del segon classificat, el Porqueres.

Els de José Manuel Poyato van ser molt superiors a l’Hostalriquenc. Durant la primera part, van arribar a manar per 2 a 0, però els visitants van reduir les diferències abans del descans. A la segona part, el FS Unión Llagostense va sentenciar amb tres gols més. José Muñoz va fer dos gols i Juan Carlos, Isidro i Marc Fàbregas, un cadascun.

Els de la Llagosta són primers al grup B de la Primera Nacional Catalana amb 39 punts. El Porqueres és segon amb 35 i un partit menys, i el Tiana B, tercer amb 34.

La propera jornada, el sènior A de la Unión Llagostense es desplaçarà a la pista del Cadaqués, que és penúltim amb 11 punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense, que va descansar el cap de setmana passat per la retirada de l’Inter Sentmenat B, és el tercer classificat amb 31 punts i un partit menys. El líder és l’Olímpic Argentona B amb 33 punts, seguit del Sant Cebrià de Ballalta amb 32. Dissabte, els llagostencs jugaran a la pista del Futsal Santa Susanna, que és quart amb 28 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies