Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta acull avui divendres una preliminar del Concurs de Cante Yunque Flamenco

El Centre Cultural de la Llagosta serà l’escenari avui de la tercera preliminar del 21è Concurs Nacional de Cante Yunque Flamenco, un dels certàmens més prestigiosos de flamenc, organitzat per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC). Les actuacions començaran a les 20.30 hores.

A la Llagosta actuaran cinc cantaors i cantaores procedents de Catalunya i Andalusia que buscaran una plaça per a la final de l’11 de març a Cerdanyola del Vallès. Els artistes són Londro, de Jerez de la Frontera (Cadis); Sebastián Vílchez, d’Andújar (Jaen); Jesús León, d’El Viso del Alcor (Sevilla); Joaquín Gómez  “El Duende”, de Barcelona; i Carmen Corpas, de Badalona.

El guitarrista oficial del concurs és el perpetuenc Juan Ramón Caro, molt vinculat a la Casa de Andalucía de la nostra localitat. L’altre guitarrista que fins ara formava part del certamen, el llagostenc Paco Garfia, enguany es dedicarà exclusivament a l’organització del mateix com a vocal de flamenc de la FECAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies