Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El Servei d’Informació Juvenil es posa en funcionament en una nova etapa a Can Pelegrí

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) ha reobert les seves portes aquesta tarda. El nou punt d’informació juvenil, adreçat a joves de 12 a 29 anys, està ubicat a la planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, emplaçament on va estar fins a mitjans de 2013.

Aquesta tarda s’ha fet una presentació del SIJ i ja s’han pogut veure els primers usuaris del servei. L’objectiu de l’equip de govern és “recuperar un espai adreçat als joves i que sigui obert”, ha explicat el regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz. Per la seva part, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha remarcat la nova etapa del SIJ: “Al Nou Casal, el SIJ no va acabar d’engegar, tot i fer l’esforç d’intentar canviar-ho de lloc [a l’anterior mandat] de Can Pelegrí al Nou Casal. Vam veure que eren dos serveis que no podien casar junts. Aleshores no es va posar en funcionament i nosaltres hem volgut apostar un altre cop per la joventut de la Llagosta”.

sij 2Principalment, els joves que s’adrecin al SIJ podran trobar informació acadèmica, laboral i d’oci. De manera gradual, s’aniran incrementant els serveis amb tallers i xerrades per als joves llagostencs. A més, està previst recuperar també la Viatgeteca, amb informació sobre diverses opcions per gaudir de les vacances o de viatges puntuals.

L’horari d’atenció al públic del SIJ serà de dilluns a dijous a la tarda, de cinc a vuit, i dimecres també al matí, de deu a una del migdia. El Consistori destina a aquest servei un treballador municipal, que fa de dinamitzador i informador. El SIJ també comptarà amb una aula d’estudi, per a alumnes a partir de primer d’ESO, que estarà oberta de dilluns a divendres de dos quarts de quatre a vuit. En les èpoques d’exàmens, l’Ajuntament de la Llagosta preveu ampliar el seu horari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies