Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Nadia Vidal, seleccionada per disputar la fase sector del Campionat d’Espanya júnior de judo

Nadia Vidal, membre del Club Judo-Karate la Llagosta, ha estat seleccionada per disputar la fase sector del Campionat d’Espanya júnior de judo. La llagostenca prendrà part al torneig previ a l’estatal el pròxim 20 de febrer a València.

La judoka va assolir mèrits suficients per ser seleccionada amb el subcampionat al rànquing català júnior i el tercer lloc en cadet. Vidal és encara cadet, però ha estat seleccionada com a júnior. La llagostenca intentarà lluitar per les medalles en la categoria de menys de 70 quilos.

El campionat de fase sector és una competició prèvia al Campionat d’Espanya. Catalunya competeix a la fase Llevant amb les Illes Balears, Comunitat Valenciana i Múrcia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies