Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament reobrirà demà divendres el Servei d’Informació Juvenil

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) reobrirà demà les seves portes. A les 18 hores, es farà la presentació de les novetats d’aquest servei. L’equip de govern municipal ha decidit apostar per la recuperació d’aquest espai, que estava tancat des de mitjans de l’any 2013.

El SIJ estarà ubicat a la planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. El seu horari d’atenció al públic serà de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i dimecres de 10 a 13 hores. El Consistori destinarà a aquest servei un treballador municipal, que farà de dinamitzador i informador. Els usuaris, joves a partir de 16 anys, podran adreçar-se al SIJ per rebre informació acadèmica, laboral i d’oci, bàsicament.

També està en projecte la realització trimestralment de tallers i xerrades que puguin ser de l’interès dels joves llagostencs. A més, està previst recuperar també la Viatgeteca, amb informació sobre diverses opcions per gaudir de les vacances o de viatges puntuals.

El SIJ també comptarà amb una aula d’estudi, per a alumnes a partir de primer d’ESO, que estarà oberta de dilluns a divendres de 15.30 a 20 hores. En les èpoques d’exàmens, l’aula d’estudi tindrà un horari especial ampliat.

“Volem que els joves de la Llagosta tinguin un espai específic on adreçar-se per demanar informació”, ha explicat el regidor de Joventut, Fran Ruiz. “La persona que destinarem al SIJ serà un dels referents municipals per als nostres joves”, ha afegit Ruiz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies