Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta defineix l’inici de la temporada 2016

El Club Patí la Llagosta ha definit el seu calendari de competició per a aquest inici de 2016. L’entitat llagostenca prendrà part als Jocs Escolars del Consell Esportiu del Vallès Oriental, a dos tornejos de Barcelona de la Federació Catalana de Patinatge i al Trofeu del Club Patí Matadepera. El club compta enguany amb més d’una quarantena d’infants d’entre 5 i 10 anys.

L’estrena de l’entitat aquest 2016 tindrà lloc diumenge amb la primera ronda dels Jocs Escolars a Sant Fost de Campsentelles amb la participació de 24 esportistes. La segona ronda de la competició comarcal se celebrarà el 12 de març a Santa Eulàlia de Ronçana. A nivell de la Federació Catalana de Patinatge, el club prendrà part als tornejos Interclubs, amb vuit membres, i Promoció, amb una trentena. Els dos campionats es disputaran contra altres equips de la província de Barcelona i la data encara està per concretar. El club també participarà a altres tornejos que organitzen diversos clubs. Fins ara l’únic que té confirmat és la cinquena edició del Trofeu de Club Patí Matadepera, que es disputarà el 27 de febrer.

Nova junta directiva

Sergio Martínez, nou president del CP la Llagosta.
Sergio Martínez, nou president del CP la Llagosta.

El club va renovar a principis d’any la seva junta directiva i des del gener Sergio Martínez, de 39 anys i veí de la Llagosta, és el nou president. La directiva es completa amb la vicepresidenta, Eva Sánchez; el secretari, Pedro Sánchez; el tresorer, Miquel Àngel López, que és un dels fundadors del club i és l’únic que continua de l’anterior directiva; i els vocals Sergio Leiva i Georgina Círia. Aquesta darrera també és entrenadora. Les altres dues monitores són Estefania i Patrícia Fernández.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies